Támogatás

SZJA 1 %

Rendelkezzen személyi jövedelemadójáról a Székesfehérvári Waldorf Egyesület javára és támogassa a Fehér Vár Waldorf köznevelési intézményét!

Paypal támogatás

Korszerű támogatási forma, amelyen keresztül rendszeres támogatást tud beállítani és akár egy meghatározott célt is tud támogatni.

Önkéntesség

A pénz nem minden, és sokszor a segítő kéz, az önkéntesség legalább annyira fontos. Vegye fel velünk a kapcsolatot és támogasson önkéntesként minket.

Támogasson bennünket

Egyesületünk az általunk fenntartott Waldorf intézmények működését alapvetően az alábbiakból fedezi:

  • az államháztartás alrendszereitől kapott működési támogatás;
  • szülőktől kapott adományok;
  • a személyi jövedelemadó meghatározott részének a magánszemély adózó rendelkezése szerinti rendelkezéséből befolyt összeg („adó 1%-a”);
  • esetlegesen pályázat alapján elnyert támogatások.

Személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlása

Kérjük, amennyiben személyi jövedelemadója 1 %-ával támogatnáa Fehér Vár Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és AMI működését, felajánlását az alábbi címre küldje:

Székesfehérvári Waldorf Egyesület

Adószám: 18648104-2-07

Vagy töltse le az alábbi rendelkező nyilatkozatot és adóbevallásával együtt (vagy külön) juttassa el az adóhivatalnak:
Egyesületünk 2019 óta közhasznú egyesület. Így amennyiben vállalkozás támogat minket, az adomány összegével csökkentheti éves adóalapját.

PayPal támogatás

Jelenleg ez a támogatási forma nem elérhető.

Önkéntesség

Az anyagi támogatáson kívül számos lehetőség nyílik, hogy seígtse működésünket. AZ egyik ilyen forma az önkéntesség. Amennyiben szeretné tudásával, tapasztalatával, munkájával vagy kapcsolatoai megosztásával támogatni működésünket, fejlődésünket azt nagy örömmel vesszük és kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a fenntarto@waldorffehervar.hu címen, vagy a 06-70/622-24-84-es telefonszámon.